PROJEKT

Utvalda projekt

Botica

Tillsammans med krögaren Pedro Passhinas ritade och projekterade jag köket i restaurangen, kaffe- och vinbaren och preppköket i källaren där de även kan ha privata små sällskap för kurser eller evenemang.

SLIPEN

Ett av de mest utmanande uppdragen under 2023 var när Fabrique köpte Oaxen av Agneta Green och Magnus Ek och vi skulle konvertera en 2 stjärnig restaurang till Bageri med leverans till Fabriques 28 enheter, café och restaurang.

FÅGELBRO

Jag har under flera år haft ett fint samarbete med SABIS och ritat kök och matsalslösningar för deras olika enheter. Bl.a Smådalarö Gård, Krusenbergs Herrgård och nu senast ett helt nytt kök till Fågelbro Hus.

WISDOME

På Tekniska utvecklade jag och ett team mat- och dryckesupplevelserna för museets besökare. Vi tog fram hållbara menyer, som följde WWFs gröna lista och som motsvarar de högt uppsatta klimatmål som museets ledning tagit beslut på.